Alla inlägg den 17 mars 2010

Av 4real - 17 mars 2010 12:30

Vår lille D. är inte så liten. På BVC kontrollen när han var 2 och ett halvt, var han över 1m lång och vägde 16 kg (vi ska till BVC på fre igen :)). I 3-års present tänkte vi länge köpa en balanscykel till honom (sk springcykel etc.), men det  blev inget.

Igår var jag och D. på Biltema för att testa deras balanshoj. Gissa om den passade?! Självklart var den för liten och större finns inte! Den här cykeln från Biltema är från 3 år "men även äldre barn kan ha roligt med den" står det på hemsidan. Äldre pigmé barn då eller? Visst att han är lång för en 3-åring men knappast för en 4-5 åring och cykeln ska även passa dem!

Nu tänker ni säkert "äh, gå till en riktig cykelaffär och köp honom en cykel", så enkelt är det inte! För även deras balanscyklar är lika stora *suck* Den enda, och då menar jag verkligen den enda, cykeln vi kan nu köpa till honom är en svindyr cykel som vi har hittat på nätet. Det står mellan XL fire och XL-blue, en sådan kostar 1595:- och visst har vi råd med den MEN hur kul är det att betala 3ggr så mkt när vi vet att Biltemas går på knappt 500:- ?!


Det viktigaste är endå att pojken får en balanscykel.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards