Alla inlägg den 16 mars 2010

Av 4real - 16 mars 2010 20:17

Vädret är som det är. Soligt men kallt och isen har smält på de flesta ställen häromkring. Geggan har visat sig till barnens förtjusning (tänk på att jag skrev barnens inte föräldrarnas!). Min älskade D. har 2 par skor på sin fsk, ett par vinterkängor av märket Kavat och ett par "billighets" fodrade gummistövlar (typ sådana som finns på Maxi och andra ställen och alla ungar springer i). På hans fsk är de ute i princip 2ggr/dag vilket innebär att han använder först det ena paret sedan det andra. Skorna är skitiga, blöta och sätts i ett torkskåp.

Nu är jag inte den här mamman som vill att mitt barn ska ha rena kläder hela tiden, jag vill hellre att barnet har roligt än att det är rent. Det är bara det att hans Kavatdojjor stinker så in i norden sen igår!   

De är riktiga stinkbomber!! Och doften sprider sig till hans strumpor och byxben som vidrör skorna, det är faktiskt skitäckligt och jag vet inte hur man får bort den här hemska stanken..


Så nu undrar jag om ngn därute kan hjälpa mig? Hur gör jag, vad köper jag och var?

HJÄÄÄÄLP OSS SNÄLLA!!

Av 4real - 16 mars 2010 12:00

Nu ska jag avslöja en hemlighet...


Som ni vet är jag gravid. Med första barnet var vi båda överrens om att vi skulle kolla vad det var för något. Klart och tydligt fick vi då se en liten gosse och namnet bestämdes med en gång. Den här gången vill inte min sambo veta och det gör mig tokig! Jag är en fruktansvärt nyfiken person som helst av allt vill veta allt om alla hela tiden (jo, jag förstår att det inte är möjligt och har blivit rätt duktig på att lägga band på mig...men endå!). Nu har jag...tagit reda på könet på var lilla 2:a!!


Sambon vet att jag vet och jag måste hålla tyst om det i 14 veckor till...minst! Han är ju så otroligt omtänksam att han berättar för alla våra vänner att jag vet men inte han och så flinar han lite. Ni vet säkert själva hur tjejer är... med en gång ska det tisslas och tasslas och alla försöker övertala mig till att berätta det för just bara dem. Hur enkelt är det då att vara tyst?! Visst jag får skylla mig själv MEN om jag "råkar" färsäga mig till ngn så är ju risken stor att han får veta det via den personen istället och det vill jag inte.


Jag har varit duktig och faktiskt hållt mig inför honom utan större problem (tack o lov!) än så länge   Det är bara 2 saker som jag tycker är litetråkigt 1, att inte kunna prata med honom om vår bebis i form av h*n och 2, att det är lite svårt att köpa nya kläder till babyn för då avslöjas det ju vad det är! Får väl berätta det för ngn så att jag kan förvara kläderna hos en kompis så länge!   Namn har vi redan bestämt till både pojke och flicka så det känns underbart skönt att ha "fixat" och nej vi behöver inte se barnet först innan vi väljer namn. Säger vi att det blir en Kalle eller Stina så blir det en Kalle eller Stina och ingenting annat!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards