Alla inlägg den 5 april 2010

Av 4real - 5 april 2010 13:56

Jag är rätt säker på att jag har fått världens bästa son! Jag skojar inte, så är det faktiskt, det är sant! Han är så glad nästan jämt, en lycklig skit helt enkelt =)

Ibland lyssnar han inte och föredrar att trotsa, ibland är vi inte överrens, ibland blir han ledsen men allt som oftast så är han glad och på bushumör! Han kan få för sig att bara komma fram till en, krama om en och pussa på kinden bara sådär med ett stort leende på läpparna. Han lägger huvudet på sne, blinkar, ler och ber om något som han vet att han inte kommer att få, men han försöker ändå haha. Han är rolig som bara den, har humor för att vara så liten och så är han självklart världens vackrasste lilla charmtroll!


Därför gjorde det så fruktansvärt ont i hjärtat när vi var ute idag och hans bästa kompis var tvungen att gå hem för att äta. Han satt kvar i gungan efter att hon gåt med tårar i ögonen och så säger han.

-D. lessen, snyft, D. eka pompis. (D. ledsen, D. vill lekamed en kompis)


Älskade lilla unge!

Av 4real - 5 april 2010 11:00

Min käre sambo,C, sitter framför datorn och letar efter ett bra ställe att handla sushi på. Han hittar ett ställe som vi handlat på tidigare och var nöjda med så han klickar på det. Upp kommer då en bild på stället utifrån.. bilden är tagen ur en konstig vinkel, varpå C utbrister glatt:


-Kolla här! Det ser ut som om stället ligger på hörnet av ett runt hus!


Hmm...

Ovido - Quiz & Flashcards